dilluns, 9 de març de 2015

Invitació i benvinguda

Dissabte 25 d'abril

Fem passes pel futur

L’Assemblea de docents us convida a la marxa per un sistema educatiu digne, arrelat a la nostra cultura i obert al món.

Amb aquesta marxa volem exigir el dret a un ensenyament en català i de qualitat i reivindicar el manteniment de l'escola com a servei públic. A més, volem donar a conèixer tot el que hem perdut en matèria educativa els darrers anys i denunciar tot allò que durant la legislatura actual ha afectat de manera negativa l'àmbit educatiu. Durant la mobilització, donarem veu a experiències personals de diversos membres de la comunitat educativa que posen de manifest les pèrdues en educació dels darrers temps i exigirem un canvi en les polítiques educatives per tal de recuperar drets fonamentals.

No volem fer cap passa enrere en la qualitat de l’ensenyament. 

PELS NOSTRES NINS, PELS NOSTRES JOVES, PEL FUTUR... CAP PASSA ENRERE, TOTES LES PASSES ENDAVANT!Quantes de passes vols fer tu pel futur dels teus fills, alumnes, néts, nebots, germans, amics?
Quantes de passes podem fer tots plegats?

PASSA f. 
|| 1. Cadascun dels moviments que fa l'home quan camina, alçant i avançant un peu fins a tornar-lo a posar en terra; cast. paso. Parseval... se'n va a grans pases, Graal 67.Ab catxassa | hem de donar cada passa, Penya Poes. 21. Y a córrer es llança a passa de gegant, Verdaguer Idilis. a) fig., Cadascun dels moviments o accions que es fan per aconseguir un fi, arribar a un resultat, obtenir alguna cosa. 
|| 2. Espai que es recorre amb cadascun dels dits moviments en caminar, i que equival aproximadament a quatre pams; cast. paso. La ciutat de Babilònia fou cayrada... cascun cayre avia XVI mília passes, Scachs 96. Féu rompre vint passes del mur de la ciutat, Tirant, c. 452. Ja no em separaven del carrer més que algunes passes, Ruyra Parada 21. 
Diccionari Català Valencià Balear


Apunta’t i digues quantes de passes endavant vols fer:

Inca-Palma (30,1Km) = 37625 passes
Binissalem-Palma (21,7Km) = 27125 passes
Consell-Palma (18,3Km) = 22875 passes
Santa Maria-Palma (14,1Km) = 17625 passes
Marratxí-Palma (5,9Km) = 7375 passes